Da er vi i gang!

Da er vi endelig i gang med konkurransen. Innledningsvis ønsker vi fra Børsgruppen UiA å takke for muligheten til deltakelse i konkurransen – meget spennende.

Vi gleder oss veldig til å komme skikkelig i gang, og sette sammen og forvalte en portefølje som slår referanseindeksen OSEBX, og ikke minst våre konkurrerende skoler; NHH, BI, TØH og NTNU.

Vi er tydelig i et bullmarked om dagen. Risikoappetitten øker over hele fjøla og vi ser høye netto tegninger av aksjefond. Det store spørsmålet i år er om denne trenden fortsetter – at kapitalstrømmene søker aksjer fremfor obligasjoner, renter og andre aktiva.

De negative nyhetene som har kommet siden desember har markedet slukt uten å korrigere noe nevneverdig nedover – positivt. Det blir spennende å se hvor lenge denne trenden fortsetter i 2013. Øker (styrings)rentene vil veldig mange, både institusjonelle og private investorer, søke aksjemarkedet.

Oslo Børs er så langt i år opp 4,9%, børsene i USA har ikke hatt en bedre januar måned siden 1989, pilene i Asia peker også oppover. Hva resten av børsåret vil bringe er det ingen som vet.

Børsgruppen UiA ønsker alle våre konkurrenter lykke til – måtte de smarteste og flinkeste vinne.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer