BW LPG – En lysere fremtid?

Siste sluttnotering: 27,98 kr.

Som de aller fleste energi selskapene på børsen falt BW LPG enormt ved starten av året. Tross dette har de siste månedene vært sterke og kursen har nå brutt ut av den fallende trenden. Selskapet går med dette inn i en svært spennende periode frem mot levering av kvartalsrapporten 24. november.

skjermbilde-2016-10-30-kl-18-32-13
Blå linje indikerer 100 dagers glidende gjennomsnitt. Et candlestick representerer et tidsrom på 1 dag over 11 måneder.

I det kursen snudde og brøt ut av den fallende trenden var en cup and handle formasjon på god vei til å bli dannet. Denne formasjonen har de siste dagene blitt oppnådd og ga et kjøpssignal i det kursen brøt opp gjennom motstanden rundt 26,7. Dette skjedde ved et brak og kursen steg raskt 9%. Cup and handle formasjonen gir teoretisk et potensial på opp til 30%. Dette får vi ut i fra dybden på selve koppen og derfor et kursmål rundt 38kr.Vi finner motstand rundt 32, hvor kursen tidligere har konsolidert og slitt med å bryte opp. RSI ligger på 65, noe som tyder på at aksjen fortsatt har potensial og momentum på sin side. I tillegg til dette har 100 dagers glidende gjennomsnitt blitt brutt på oppsiden for første gang siden januar. Dette forsterker signalet om et trendskifte og videre oppgang kan være indikert.

skjermbilde-2016-10-30-kl-19-37-00
Rosa linje indikerer SMA 21. Et candlestick representerer et tidsrom på 4 timer over 5 måneder.

Dette forutsetter at kursen holder seg over nåværende støtte rundt 27 nivået. Det er ikke usannsynlig at vi får et fall ned hit. Dette trenger i seg selv ikke være negativt, men kan gi nye muligheter for eventuelle posisjoner eller påfyll på nåværende. Dersom man får et etablert brudd på dette støttenivået bør man stille seg kritisk. Man kan da fort få et fall ned til gulvet ved den stigende trendlinjen.

Teknisk ser selskapet veldig bra ut. Man kan ikke utelukke fallet ned til støttenivået, men dette bør heller ses på som en mulighet enn noe negativt.
Fundamentalt er BW LPG inne i en veldig spennende periode med oppvekting av insidere, ratene på vei opp, bud på de resterende Aurora LPG aksjene og Q3 rett rundt hjørnet.

 

Disclaimer: Analysene over gir ingen garanti for gevinst og skal ikke oppfattes som investeringsanbefalinger. Analysene er mitt syn på hvor man kan forvente å se kursbevegelsene i fremtiden. Formålet er å orientere om interessante nivåer i selskapene, som kan hjelpe andre å ta egne investeringsbeslutninger. Jeg eier selv aksjer i BW LPG.

 

 

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer