Gå til hovedinnhold
Nettleseren du benytter deg av, støttes ikke lenger av Nordnet. Klikk her for å se hvilke nettlesere vi støtter og anbefaler at du bruker.

Bull & Bear med opp til 20X gearing!

På forespørsel fra kundene våre har vi nå lansert nye produkter som passer for deg som søker ekstreme svingninger. Nå finner duBull & Bear-produkter på indeksene OMX30, DAX og S&P 500 med hele 18 og 20 (!) ganger gearing påNordnet Markets– handelsplassen vår for børsnoterte produkter.Du får altså 18 eller 20 ganger prosentvis avkastning i forhold til bevegelsen på den underliggende indeksen.

Produktene egner seg for deg som er kortsiktig trader, og som ønsker å sikre porteføljen din fra den ene timen eller dagen til den andre.
Med f.eks kun 2500,- kr i disse produktene får du altså en eksponering på hele 50 000,- kr mot underliggende indeks. På grunn av lavere likviditet er det dessverre ikkemulig å lage tilsvarende produkter på Oslo Børs med eksempelvis OBX-indeksen som underliggende.

Les også mer om forskjellen mellom Bull & Bear og Mini Futures.

Merk!Med disse produktene er det veldig stor sannsynlighet å tape penger, og du må ta en hensiktsmessighetstes på nordnet.no for å få lov til å handle dem. Det er veldig viktig å forstå hvordan slike produkter fungerer før du investerer i dem. Nedenfor kan du se video og nettkurs som forklarer hvordan Bull & Bear fungerer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer