BørsXtra tirsdag: Ingen interesse for Seadrill, kutter LPG, Bitcoin-volatilitet frister

SEADRILL: Etter at søknaden om Chapter 11 ble sendt har man hatt kontakt med 94 mulige investorer, de fleste finansielle, men også noen strategiske. Blant dem som har fått spørsmål om de er interessert i Seadrill, er 13 riggselskaper og fem andre oljeserviceselskaper. Ingen av disse er navngitt. Til nå har selskapet mottatt to indikasjoner på mulig interesse for å delta i en løsning i Seadrill, begge disse fra obligasjonseiere. Ingen av de forespurte boreentreprenørene eller oljeserviceselskapene har gitt noe tilbud eller meldt sin interesse, viser materiale som selskapet har oversendt til Chapter 11-domstolen i Texas. (FA)

SKANDIABANKEN: Norne oppgraderer til kjøp med nytt kursmål NOK 95 (92).

SHORT-UTLEDET PORTEFØLJE: Sparebanken 1 Markets short utledede portefølje – der de altså tar utgangspunkt i utviklingen i shorting i ulike selskap – består denne uken av kjøpsobjektene Bakkafrost, BW LPG, Norwegian Air og Schibsted, mens DNO og Seadrill anbefales solgt.

BW OFFSHORE: Pareto øker kursmålet til NOK 25 (23), men opprettholder kjøp.

ATEA: Sparebank 1 Markets oppjusterer aksjen fra hold til kjøp og øker kursmålet til NOK 120 (110).

BITCOIN: Financial Times skriver at flere såkalte egenhandelselskaper, eller tradingselskaper, på Wall Street har begynt å få ferten av kryptovalutaer som en mulighet for stor gevinst på grunn av den høye volatiliteten. Det Chicago-baserte verdipapirtradingselskapet DRW har satt av en armé på et dusin ansatte som kjøper og selger bitcoin daglig gjennom datterselskapet Cumberland Mining, såkalt «daytrading». – Volatiliteten i verdipapirer er på historisk lave nivåer – overalt, bortsett fra kryptovalutaer. Så det er åpenbart en stor interesse for dette områder, sier administrerende direktør Garrett See i tradingselskapet DV Chain, ifølge Financial Times. Se ellers vår nye cryptocurrency gruppe på Facebook

LPG: Carnegie nedgraderer BW LPG og Avance Gas til hold fra kjøp med nye kursmål på henholdsvis NOK 35 (50) og NOK 25 (40).

Setter du pris på BørsXtra ? Det kan du vise ved å bli medlem av vår gruppe Norske Aksjer på Facebook (nå 9500 personer stor på 10 måneder) og dele gruppen med dine FB-venner eller legge til relevante venner.

Xtrainvestor
Xtrainvestor
Investornettverk

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer