BørsXtra tirsdag: Enorme analysesprik i PGS, øker oljeprisestimat kraftig, OBX vs SMB-indeksen

PGS: Nordea imøtegår ABG’s «it will end in tears» analyse og mener på sin side at det nye spareprogrammet der kostnader skal kuttes med USD 100 millioner kombinert med et uendret marked vil medføre at selskapet ikke vil bryte lånevilkårene. I så fall mener banken at aksjen er usedvanlig billig. De har en kjøpsanbefaling med kursmål NOK 37.

PGS II: Fearnley Securities kutter sitt kursmål på PGS til NOK 9 (13) – fastholder salgsanbefalingen.

OBX vs OSESX: Bildet til dagens BørsXtra illustrerer godt hvor mye bedre de store selskapene har prestert på børsen i forhold til SMB-selskapene – ikke bare i 2017, men gjennom en rekke år.

HØEGH LNG: Pareto kutter kursmålet til NOK 88 (107) – opprettholder kjøpsanbefaling

AKER: Nordea hever kursmål til NOK 400 (335) og gjentar kjøpsanbefalingen.

OLJEPRIS: JP Morgan øker sine prisprognoser for 2018 med 11 dollar per fat for Brent-olje og 11,40 dollar for WTI-olje, samtidig som de ser en gjennomsnittlig Brent-pris på 58 dollar per fat, og en WTI-pris på 54,63 dollar per fat i 2018. (hegnar.no)

Bli medlem: Xtrainvestor.com    Facebook-gruppen Norske Aksjer   Facebook-gruppen Svenska Aktier

Xtrainvestor
Xtrainvestor
Investornettverk

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer