BørsXtra mandag: Lakselageret stiger – konsumsjonen faller, ny Bitcoin-rekord, på kapitaljakt?

LAKS: Iht Nordea har Kontali Analyse publisert oppdaterte tall for biomasse som viser at biomassen i sjøen har økt 10% i Norge det siste året. Kombinert med økte fryselager og 25% fall i innenlandsk konsumsjon i 2017 medfører dette at totaleffekten anslås til 90-100.000 tonn økt varelager av laks. Konsensusestimat for gjennomsnittlig laksepris i 2018 er NOK 58.3 per kilo (median NOK 60) mens Nordeas anslag ligger på NOK 52.

ARCTIC ANBEFALER: Arctic Securities-analytiker Henriette Trondsen anbefaler kjøp av Link Mobility, Nordic Semiconductor, Atea og Baidu – mens hun har liten tro på tradisjonelle TV-selskaper. (FA)

PÅ KAPITALJAKT? Nå skal Xtrainvestor tilby unoterte aktører som leter etter kapital å kunne markedsføre seg til våre knappe 20.000 investorer under navnet Investorpitch Norge. Dette kan gjøres i en dedikert Investorpitch kanal på xtrainvestor.com og i en nyopprettet Investorpitch Norge gruppe på Facebook. Hvis du jakter på kapital – ta kontakt! Iht en undersøkelse er drøye 50% av våre medlemmer åpne for investeringer utenfor børs – er du en av dem så bli medlem i kanalen http://chat.xtrainvestor.com/channel/investorpitch-norge eller i FB-gruppen https://www.facebook.com/groups/InvestorpitchNorge/ !

UKEPORTEFØLJER: DNB tar inn Statoil i sin ukeportefølje. Arctic Fund tar inn Yara, ut går Lerøy Seafood.

BITCOIN: Kryptovalutaen går og går i takt med melding om at flere aktører åpner for handel i den. Toppet 8.000 USD i helgen og er nå opp 700% så langt i 2017.

WENTWORTH: Sparebank 1 Markets oppjusterer kursmålet til NOK 3 (2,5) – gjentar nøytral anbefaling.

XI: Vi på Xtrainvestor.com oppgraderte vår tjeneste vesentlig i løpet av helgen. Ny sortering av dine favorittemner slik at det blir lettere å orientere seg på aktivitet i ettertid, se video i vår chatløsning, lang historikk, mulighet for enhver å legge kommentarer også i andre kanaler, emojis til enhver chatkommentar. Det er mer i vente, mye mer..

8000 investorer – alt fra små privatinvestorer til ansatte i meglerhus og institusjonelle investorer – mottar denne rapporten på mail om morgenen. Hvis du vil motta den så legg inn din emailadresse her http://www.xtrainvestor.com/en/newsletter/subscribe eller rett og slett registrer deg som medlem på xtrainvestor.com

Xtrainvestor
Xtrainvestor
Investornettverk

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer