BørsXtra mandag: De lange knivers natt i Saudi, Spetalen raskt ut, kutter GIG, seismikk

SPETALEN SOLGTE: ….og snipp snapp snute så var Spetalen-selskapet Tycoon like raskt ute av Next Biometrics og Fred Olsen Energy. – ref forrige mandags BørsXtra med tilhørende sterk kursoppgang.

GAMING INNOVATION: Norne Securities kutter kursmålet til NOK 4.6 (5.1) – gjentar salgsanbefalingen.

MYRSETH ANBEFALER: Stig Myrseth tar denne uken inn Frontline og Borr Drilling i sin Dovre-portefølje. Ut går Norwegian Air og Norwegian Property.

DE LANGE KNIVERS NATT: I en utrenskning som sendte sjokkbølger gjennom Midt-Østen i helgen ble et større antall ministre, kongelige, byråkrater og militæroffiserer arrestert som del av en ny anti-korrupsjons kampanje. Dette er et stort steg mot absolutt makt for Mohammed bin Salman, den unge kronprinsen og de facto hersker i Saudi Arabia. Det svært kjente investoren Prince Alwaleed bin Talal som er en stor investor i Twitter, Citigroup og mange andre internasjonale selskap var blant de arresterte (Financial Times).

MAGSEIS: Sparebanken 1 Markets oppgraderer Magseis fra nøytral til kjøp med økt kursmål NOK 25 (22).

UKEPORTEFØLJE: DNB tar inn TGS i sin ukesportefølje. Ut går Axactor.

SEISMIKK: Nordea mener at både Polarcus og Shearwater driver under kritisk masse med henholdsvis fire og tre fartøy i spotmarkedet. Dette kan gjøre det vanskeligere for Polarcus å hente inn mer egenkapital. Nordea fremhever at en kombinasjon av Polarcus og Shearwater ville være en mer interessant investering ut fra et slikts selskaps størrelse.

NEXTGENTEL: Norne gjentar salgsanbefaling med redusert kursmål på NOK 20 (22).

7000 investorer – alt fra små privatinvestorer til ansatte i meglerhus og institusjonelle investorer – mottar denne rapporten på mail om morgenen. Hvis du vil motta den så legg inn din emailadresse her http://www.xtrainvestor.com/en/newsletter/subscribe eller rett og slett registrer deg som medlem på xtrainvestor.com

Xtrainvestor
Xtrainvestor
Investornettverk

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer