BørsXtra fredag: Ned og opp i DNO, kutter hardt i OCY, beste risk-reward, ContinYou-emisjon åpnet:

ZALARIS: Nordea kutter kursmålet til NOK 50 (60) – opprettholder kjøp.

DNO: DNB nedgraderer fra kjøp til hold selv om kursmålet økes til NOK 19,60 (18,40). Pareto øker sitt kursmål til NOK 24 (22) – gjentar kjøp.

OCEAN YIELD: Nordeas kutter kursmålet kraftig til NOK 52 (81) og nedgraderer aksjen fra hold til selg.

SUBSEA 7: Jefferies oppgraderer sin anbefaling av Subsea 7-aksjen fra hold til kjøp, og hever kursmålet til NOK 140 (110).

KID: Pareto kutter kursmålet til NOK 43 (50) – gjentar kjøp.

VEIDEKKE: Nordea oppgraderer anbefalingen på Veidekke-aksjen til kjøp fra hold med et kursmål på NOK 90.

TOPP RISK-REWARD: Nå kan du vinne NOK 10.000 ved å delta i konkurransen om å tippe topp 6 i Premier League. Det koster ingenting å delta og det tar bare et lite minutt å registrere seg (nick) her hvor konkurransen pågår: https://www.xisports.chat/channel/10-000-challenge – fristen utløper i morgen kl 1330. Veldig bra risk/reward , risiko er å avsette et minutt av sitt liv, reward er potensielle NOK 10.000 + gratis underholdning

MØT CONTINYOU: ContinYou AS tar sikte på å bli en ledende aktør med et produkt i skjæringspunktet mellom helseteknologi, forbrukerelektronikk og big data.

Selskapet har utviklet en helseklokke som kan måle puls, oksygenmetning og temperatur, registrere hvor man oppholder seg samt registrere om brukeren faller om. Hvis noe skjer vil det automatisk sendes varsel til pårørende/institusjoner via mobilnettet. Man kan ringe til/fra klokken for å få rask kontakt med vedkommende.

Selskapet samarbeider allerede med offentlige aktører og besparelsene for det offentlige kan bli enorme både bemanningsmessig, behandlingsmessig og ved at eldre kan bo hjemme lenger.

De retter seg også til privatmarkedet der kunden gjerne er pårørende eller til brukerne selv. Dette vil innebære større trygghet for alle involverte i en familie.

Innsamling av store mengder data fra brukermassen gir selskapet svært interessante muligheter i fremtiden der man ved analysering av store mengder data fra brukermassen bedre kan predikere fremtidige tilstander.

Selskapet skal hente mellom 15-25 MNOK der minstetegning er NOK 10.000.

Selskapet planlegger notering på en markedsplass i løpet av 2019.

Man kan tegne seg via www.dealflow.no som innehar de nødvendige konsesjoner fra Finanstilsynet. Her finner dere også fullstendig prospekt. De kan også kontaktes på 47 47 47 19.

ContinYou vil de kommende dager presentere seg og legge ut informasjon i InvestorPitch-gruppen på Facebook og på Xtrainvestors InvestrorPitch-kanal. Presentasjonsperioden avsluttes med direktesending fra investormøte der man også kan stille spørsmål i forkant og underveis.

Vi håper du tar en god titt på selskapet og investeringsmuligheten – det er liten tvil om at produktet skal avhjelpe et problem som de aller fleste av oss tidlig vil kjenne som pårørende og deretter som eldre.

Disclaimer: Presentasjonen av ContinYou er et samarbeid mellom Xtrainvestor og Dealflow AS. Presentasjonen av dette caset må ikke betraktes som en oppfordring til å investere. Xtrainvestor har ikke etterprøvd informasjonen som fremkommer i denne selskapspresentasjonen.

Xtrainvestor
Xtrainvestor
Investornettverk

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer