BørsXtra fredag: Innsidekjøp før tilbakekjøp, øker tank-kursmål

EQUINOR: SB1M øker kursmålet til NOK 205 (185), gjentar kjøp. Landsbank Baden-Wuerttemberg har ifølge Bloomberg kuttet kursmålet til NOK 190 (210). DZ Bank oppgraderer aksjen fra hold til kjøp med økt kursmål NOK 190 (172).

EQUINOR II : Flere i styret og ledelsen i Equinor kjøpte aksjer i juli og august, altså kort tid før tilbakekjøpsprogrammet på 5 milliarder dollar ble kunngjort. Siden slutten av juli har primærinnsidere i selskapet kjøpt 29.400 aksjer, til en verdi på 4,9 millioner kroner. BI-professor Kjell Jørgensen sier til Finansavisen at tilbakekjøpsprogrammet er «et stort og omfattende program som har betydelig positiv påvirkning på kursen» og han tror dette har vært «diskutert og planlagt i en god stund». Informasjonsdirektør Bård Glad Pedersen i Equinor sier at den endelig beslutningen ble tatt torsdag morgen og at det var styremøte på onsdag. – Jeg vil ikke gå mer detaljert inn i den prosessen. Men jeg kan slå entydig fast at de ikke har hatt kurssensitiv informasjon når de har handlet, sier han. (FA)

FRONTLINE/HUNTER: DNB øker kursmålet til NOK 101 (89), gjentar kjøp. I Hunter Group økes kursmålet til NOK 5,9 (5,8).

KLP ANBEFALER: KLP-forvalter John Harald Henriksen anbefaler kjøp av Hydro, Storebrand, Okeanis Eco Tankers og Shelf Drilling, mens Adevinta anbefales solgt.

WEWORK: Kontorfellesskap-giganten WeWork forsøker å fremstå som et teknologiselskap – med en av verdens høyeste verdier for et oppstartsselskap. Det er stor skepsis før børsnoteringen og ifølge Wall Street Journal og Reuters vurderer selskapet å kutte verdivurderingen til i overkant av 20 milliarder dollar – mer enn en halvering sammenlignet med da selskapet hentet inn frisk kapital i januar. Siden etableringen i 2010 har WeWork dukket opp i storbyer over hele verden med fleksible kontorløsninger. Forretningsmodellen har vært å leie større kontorlokaler, for deretter å leie ut til selskaper. (DN)

AKER ANBEFALER BRUK AV XTRAINVESTOR: I etterkant av vårt event for Aker i forrige uke har vi fått følgende testimonial fra Akers side. «Hei, jeg er Torbjørn Kjus, sjeføkonom og IR-ansvarlig i Aker. Jeg gjennomførte på vegne av Aker en presentasjon etterfulgt av en lengre Q&A via Xtrainvestor.com i august. Vi er veldig godt fornøyd med gjennomføringen av eventet. Vi fikk mange gode spørsmål fra Xtrainvestors medlemmer og eventet ble sett av et stort antall investorer. Vi kan fullt ut anbefale bruk av Xtrainvestor til andre selskaper som vil ha økt synlighet hos investorer og andre kapitalmarkedsaktører.»

……. DNB bistod for øvrig Xtrainvestor på beste måte som med-tilrettelegger i Aker-eventet.

XI PROMO – er en tjeneste der vi bl.a. kan produsere og/eller markedsføre/distribuere videosendinger. Våre store force er at vi favner om mange titalls tusen investorer, alt fra småinvestorer til privatpersoner og forvaltere som håndterer milliardbeløp. Via tilstedeværelse på våre sosiale media kanaler – inkl BørsXtra – kan vi markedsføre eventet helt opp til siste minutt før sendingen begynner (med notifikasjoner til medlemmer/lesere) samt også i etterkant. Dermed blir sendingen sett av ikke bare av langt flere investorer enn hva selskapene normalt opplever via sine webcasts, men når også de rette aktørene Kan ditt selskap være interessert i vår tjeneste – det være seg presentasjon med Q&A, kvartalsrapportering, kapitalmarkedsdag eller annet ? Ta kontakt på info@xtrainvestor.com Eller er du aksjonær i et børsnotert selskap som burde trenge økt oppmerksomhet fra investorene? Tips dem om oss.

Xtrainvestor
Xtrainvestor
Investornettverk

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer