BørsXtra 7.september: Øker i Hydro, prisøkning på silisium, ABG anbefaler:

SILISIUM/SOLPANEL: Silisiumprisene har steget 17% på en drøy måned og analytiker Andreas Bertheussen i Kepler Cheuvreux mener årsaken til et for tiden underliggende stramt silisiummarked er sterk etterspørsel etter solpaneler i USA. Det forklares med at det fra årsskiftet kan komme nok en toll på utenlandske solpaneler som selges i USA. I tillegg er det høysesong, spesielt i Sør-Korea, for å gjøre vedlikeholdsstans på silisiumanleggene. Det bidrar også til å stramme til markedet.(FA)
HYDRO: Exane BNP Paribas har oppgradert sin anbefaling for Norsk Hydro-aksjen til «outperform» fra «neutral» med nytt kursmål NOK 65 (50).
TGS: ABN Amro har oppgradert sin anbefaling for TGS Nopec-aksjen fra hold til kjøp med uendret kursmål NOK 195.
ABG ANBEFALER: ABG-strateg Bengt Jonassen anbefaler kjøp av Kid Interiør, XXL, TGS og Wilh Wilhelmsen (WWI).
TELENOR: Barclays som har en kjøpsanbefaling på Telenor-aksjen har økt kursmålet sitt til NOK 190 (180).
STOR VEKST: Statistikk fra Facebook for vår stadig mer aktive gruppe Norske Aksjer  : 1700 kommentarer/reaksjoner siste måned (+14% fra foregående måned), antall nye medlemmer +12% fra foregående, 90% av 9000 medlemmer betegnet av Facebook som aktive (lest/skrevet/reagert) i måneden.
Xtrainvestor
Xtrainvestor
Investornettverk

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer