BørsXtra 19/9: Snipp snapp snute…, panthaverne kan få stor NSG-gevinst, Infront mot børs

RENO: Reno Norden går konkurs og aksjen er følgelig stanset fra handel på Oslo Børs. 150 kommuner rammes av konkursen.

NORSKE SKOG: I en sammenligning med andre børsnoterte papirprodusenter, kan pantehaverne se ut til å bli sittende med verdier som er verdt 170 prosent av gjeldens pålydende. Det forutsetter riktignok en verdsettelse av aksjekapitalen tilsvarende et sunt selskap – noe det ser ut til å bli etter refinansieringen.Men det er ikke mer spekulativt enn at totalkapitalen gis verdi på 6 milliarder kroner i regnestykket. Det er på linje med StoraEnso og UPM-Kymmene med Norske Skogs anslåtte EBITDA på 700 millioner. (FA)

SECTOR ANBEFALER: Forvalter Jannik Arvesen i Sector Asset Management anbefaler kjøp av Sparebank 1 Østlandet, Subsea 7 og ABB mens norske eiendomsselskaper og rigg, supply og seismikk generelt anbefales solgt. (FA)

SAS: Nordea oppgraderer aksjen fra hold til kjøp.

SHORT INTEREST TRADING MODEL: Basert på utviklingen i shortinteressen så anbefaler Sparebank 1 Markets kjøp av Bakkafrost, BW LPG, Schibsted og Norwegian Air basert på sin short interest trading model mens DNO anbefales solgt.

INFRONT: Den finansielle tjenesteleverandøren skal på børs med planlagt verdi på mellom NOK 433-498 millioner før de emitterer for NOK 100 millioner. De tre dominerende aksjonærene med til sammen drøye 90% av aksjene vil samtidig gjøre nedsalg på mellom 33-40% av sitt innehav.

XTRAINVESTOR.COM : Vårt investornettverk passerte i dag 8000 verifiserte medlemmer i fint driv. I neste uke kommer forhåpentligvis en større oppgradering med økt brukervennlighet. Det som skiller Xtrainvestor fra alle andre er kravet om bruk av virkelig navn når man skriver – dermed søker vi å unngå all villedende informasjon og «irregulær» språkbruk som ellers florerer.

Xtrainvestor
Xtrainvestor
Investornettverk

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer