Bli med å utvikle nye nordnet.no

Nordnet har allerede i dag en sterk posisjon innenfor online sparing og investering i Norge. Dette bekreftes i disse dager med en enorm interesse, og stor kundetilstrømning i forbindelse med aksjesparekonto. Vi har store ambisjoner. Vårt mål er nemlig å tilby den beste kundeopplevelsen innen sparing og investering – ikke bare i Norge, men i hele verden!

Du kan teste den nye handelsplattformen

En viktig komponent i vår reise for å oppnå dette er deg. Med dine innspill kan vi sammen utvikle den beste plattform for sparing og investering.

Vi har i en periode nå jobbet med å utvikle nye websider og en helt ny app. Veldig snart vil vi invitere deg for å teste beta-versjonen av de nye nettsidene våre.

Du vil få tilgang til å logge inn og teste de nye nettsidene i oktober. De nye sidene har litt færre funksjoner og features enn du er vant til på nordnet.no i dag, men de nye sidene vil på den andre siden fungere på alle enheter, smart telefoner og i alle operativsystemer. I tiden som kommer vil vi kontinuerlig lansere flere og flere funksjoner. Og det er du kommer inn i bildet. Vi trenger din feedback, positiv og negativ, nettopp fordi vi ønsker å bygge den beste plattformen for deg.

Snart kan du følge teamet bak den nye handelsplattformen

I løpet av høsten kan du også følge utviklerne som bygger den nye plattformen, «Team Next Nordnet» her på Nordnetbloggen. De vil dele nyheter, erfaringer, hva de lærer underveis, og du kan få tilbakemelding på dine ønsker og ideer.

Vi håper at du vil være med å utvikle din fremtidige spare- investeringsplattform sammen med oss. Ønsker du å melde din interesse som testbruker allerede nå, registrer deg her.

Hilsen Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer