Bli med på Nordnet Investorkveld

Vi gleder oss til å arrangere Nordnet Investorkveld i Bergen, Stavanger, Oslo og Trondheim. Temaet for arrangementene er langsiktig investering og pensjonssparing. Du får naturligvis høre mer om Nordnets nye IPS, sparing i fond og vite mer om markedet og aktuelle aksjer akkurat nå.

Nordnet Investorkveld – Langsiktig investering og pensjonssparing

På scenen har vi vår egen spareøkonom Bjørn Erik Sættem, Investeringscoach Stian Andersen og vår splitter nye investeringsøkonom. Spareøkonomen vår kommer til å ta for seg den nye aktuelle pensjonsordningen – IPS. Du får også høre mer om hva sparestrategien: «100 % aksjer til du dør», baserer seg på. Investeringscoachen vår kommer også til å røpe en av høstens kanskje mest spennende nyheter. Stay tuned!

I tillegg til våre egne eksperter, har vi denne høsten med oss Arctic Fund Management, DNB Asset Management og Schroder. Arctic Fund Management kommer for å prate mer om verdiskaping i Norden, mens DNB Asset Mangement tar for seg multifaktorforvaltning. Du får også høre hvordan Schroder tilpasser seg klimaendringene når de gjør sine investeringer.

Du har med andre ord utrolig mye bra i vente så det er bare å melde seg på. Som alltid er det helt kostnadsfritt å delta på Nordnets Investorkveld 🙂 Inviter gjerne med deg en venn eller bekjent på arrangementet, og kom å møt oss på stand i pausen. Vi gleder oss til å møte deg!

Les mer om arrangementene og meld deg på her:

⭐BERGEN – 27. september
Meld deg på.


⭐STAVANGER – 4. oktober
Meld deg på.

⭐OSLO – 8. oktober
Meld deg på.

⭐TRONDHEIM – 8. november
Meld deg på.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer