Gå til hovedinnhold

Bli med Nordnet & #pengepodden på Hegnar Investordagen 2018

Hegnar arrangerer for tredje år på rad Investordagen, i år på Oslo Konserthus og med Nordnet som hovedsponsor.

Bli med oss når vi tar børstempen og kjører #pengepodden Live som oppvarming til arrangementet. Anders Skar og Tom Hauglund får besøk på scenen av aksjestrategene Hans Thrane Nielsen (fra Storebrand) og Paul Harper (fra DNB) for å snakke om hva som rører seg på Oslo Børs. Og det er bare starten. Dagen og kvelden fortsetter med at Trygve Hegnar og co går detaljert  inn på det kommende børsåret, på tvers av sektorer, med konkrete analyser og aksjetips – samt ser tilbake på om fjorårets spådommer. Du treffer oss selvfølgelig på stand, og vi vil gjerne treffe deg for å diskutere sparing, investering og det som skjer på børsen. Les mer om Hegnar Investordagen på deres websider.

Som Nordnet-kunde får du rabattert pris på billett. Er du Private Banking  kunde (eller kan tenke deg å bli det) så har du mulighet til å bli med på Hegnar Investordagen gratis (ordinær billettpris er 2.499 kroner!). Ta kontakt med Nordnet Private Banking på telefon 23 33 30 95 for mer informasjon.

Hva er Nordnet Private Banking, tenker du kanskje?

Nordnet Private Banking er vårt fordelsprogram for kunder med minimum 2,5 millioner innestående hos Nordnet. Her får du alt, og litt til, men betaler bare for det du ønsker og har behov for. Det er en tjeneste både for deg som elsker å investere på egen hånd, men også for deg som vil ha hjelp til å forvalte pengene dine. Snart kommer Nordnet Private Banking med en helt ny digital forvaltningstjeneste i samarbeid med en av verdens største investeringsbanker. Nysgjerrig på å høre mer? Ta kontakt da vel.

Hilsen Private Banking-teamet og resten av Nordnet
E-post: privatebanking@nordnet.no | Telefon: 23 33 30 95

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer