Gå til hovedinnhold

Best i klassen!

Ikke overraskende stiger markedet videre i dag, da FED skyene klarner fra himmelen. Oljeprisen og oljeaksjene er i fint driv, en ikke overraskende effekt av at high yield obligasjoner har steget kraftig. Refinansieringsrisikoen avtar, sett i forhold til frykten som regjerte før jul. Hva skal en investor bekymre seg for?

De som satt fullastet med aksjer under januarsmellen, har forhåpentligvis tjent tilbake det tapte, men ikke noe særlig mer om det. Hedgefondenes Absolute Return Index er -0.03% for året og S&P500 er +3.5%.

Da er det kanskje interessant å se hva spesialfondene har gjort! I fjor skrev jeg om fondet til en jeg kjenner i London, som handlet på en datamodell knyttet til volatilitet. Backtesting av deres modell, viste klart at de skulle klare å tjene penger under alle markedsforhold. I tillegg ville de tjene dobbelt så mye på gode dager som de ville tape på dårlige dager.

Fasiten så langt er at de er opp 33% i årets første fem måneder. Det har gjort at de kommer inn på global toppliste over de beste hedgefondene i verden! I månedsoppdateringen for Mai måned, skriver Rune Madsen følgende:

“We are pleased to announce our 5th consecutive positive month. Year to date the fund is a global top performer amongst all categories of hedge funds, including the top performing volatility fund amongst 77 in the CBOE/Eurekahedge volatility indices. It has also significantly outperformed CTAs, the equity and bond markets.”

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
3 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
07.06.2016 23:41

Fondet et tilgjengelig, forutsatt investor profil passer. Runestonecap.com

Gjest
Gjest
07.06.2016 20:05

Er Runestone Capital Fund tilgjengelig for andre / private investorer ?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
07.06.2016 23:43

Runestonecap.com