Awilco Drilling inn i porteføljen

 

Vi velger å ta inn Awilco Drilling i vår portefølje. Aksjen handles ekstremt billig på multiplene P/E og EV/EBITDA både for inneværende år og neste år. Diskontert kontantstrøm er rett og slett imponerende. Vi forventer at selskapet vil signalisere utbetaling av utbytte enten på fjerdekvartalspresentasjonen eller på førstekvartalspresentasjonen. Våre estimater for utbytte ligger på ca 10 kroner i 2013 og 25% i 2014.

UK-markedet er mer eller mindre utsolgt frem til midten av 2014, og Awilco kan nyte godt av økende rater. Selskapet signerte nylig et LOI med Hess for en forlengelse av leie for riggen WilHunter. Riggen vil i forlengelsesperioden ha en rate på 385.000 USD/dag. Vi forventer at selskapet vil skaffe den andre riggen WilPhoenix, en tilsvarende kontrakt i nærmeste fremtid. Den største risikoen i våre estimater er høy nedetid og lav utnyttelsesgrad. Men, selv med en rigg nede genererer selskapet positiv kontantstrøm og overskudd.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer