Analytikerporteføljen: Oljesmurt opptur

Analytikerporteføljen har siste uke en avkastning på 1,5 prosent. Det er hovedsakelig DNO International som har stått for den positive utviklingen med en oppgang på hele 4,3 prosent i skrivende stund. Norwegian har fortsatt oppturen også denne uken med en avkastning på nesten 1,9 prosent. Polarcus har vært den mest negative bidragsyteren til porteføljen med en negativ avkastning på 2,7 prosent siste uke.

Analytikerne er fremdeles enige om at dagens portefølje er den mest anbefalte og det er dermed ikke gjort noen handler siste uke. Det norske oljeselskap har til og med fått noen desimaler mer i poeng fra konsensustallene.

Analytikerporteføljen rykker fortsatt fra studentenes utfordrerporteføljer i konkurransen Ekspertene vs. Utfordrerne på nordnet.no. De unge lovende fra UiA, er nærmest og har også sist uke hatt en fin utvikling med en avkastning på 1,2 prosent.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer