Gå til hovedinnhold

Analytikerporteføljen kjøper BWO

Over påsken har det skjedd en oppdatering i sammensetningen i analytikernes favoritter. Det norske oljeselskap er ut av topp 5 og BW Offshore er inne i varmen.

Torsdag 4. april ble det foretatt et bytte i porteføljen. Porteføljens aksjer i Det norske oljeselskap (DETNOR) ble byttet ut med 3400 aksjer i BWO. Aksjene ble kjøpt til kurs 5,85. BWO er for tiden den tredje mest populære aksjen blant analytikerne, bak Polarcus og DNO.
Hegnar.no skriver 21.03.13 at Handelsbanken Capital Markets hever kursmålet på BW Offshore med 55 prosent – fra 4,50 kroner til 7 kroner. Anbefalingen på aksjen er accumulate. Meglerhuset mener selskapet har lagt bak seg nedskrivningene knyttet til Papa Terra, og at man nå har to kvartaler på rad med pen vekst. Risikoen knyttet til Papa Terra regnes også å være mindre for øyeblikket og Handelsbanken fjerner nå sin rabatt på NAV.

BW Offshore ble kjøpt til 5,85 kr/aksje. Oppsiden kan dermed være omlag 20 prosent.

Slik vurderer analytikerne aksjene i porteføljen i dag:

Mvh

Sissel

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
05.04.2013 15:37

BWO har en motstand ved 6,37 som må forseres.