Gå til hovedinnhold

Aktuelt fra Kundeservice – populære aksjer, emisjoner og fokusmåneder

Fra og med denne uken kommer vi på Kundeservice til å publisere ukentlige blogginnlegg. Hensikten med dette er å oppdatere deg som kunde på aktuelle hendelser, i tillegg til å gi deg bedre innsikt i hva som skjer innenfor veggene hos oss i Nordnet.

Emisjoner

Oktober er over og på Kundeservice hadde vi stor pågang, spesielt på grunn av en rekke spennende emisjoner. I løpet av måneden var vi gjennom emisjoner i Solstad Offshore, Rem Offshore og Prosafe, samt oppkjøp av Aurora LPG Holding. I tillegg til dette vil det i november komme en emisjon i Link Mobility og Axactor. Tilbudet i Axactor kommer når prospektet er ferdig utarbeidet av DNB og Carnegie, trolig i midten av november. Generelt er mitt inntrykk at de fleste kunder som får tegningsretter benytter seg av dem, forutsatt at kursen ikke faller. De mest populære aksjene i oktober, målt i samtaler var:

Fokusmåned

På salgssiden har vi begynt med et nytt konsept – fokusmåneder. Vi gjør dette for å tilføre deg som kunde så mye kunnskap som mulig, slik at du kan ta informerte valg. I oktober hadde vi fokus på teknologi og arrangerte flere aktiviteter. Vi holdt webinarer med selskaper som Next Biometrics og Thin Film Electronics. I tillegg hadde vi flere andre spennende aktiviteter, blant annet nettkurs med Spare- og investeringscoach, Stian. Her kan du se Stian sitt tech-kurs.

Bank og finans i november

Denne måneden har vi fokus på bank og finans. Temaet valgte vi fordi det for tiden er stor interesse blant kundene våre for bankaksjer. Hvis vi skal generalisere litt kan vi si at vi har vært inne i en trend der bank og finans, sammen med oppdrett og fiskeri er det «hotteste» blant Nordnet-kundene.

Neste aktivitet er  selskapspresentasjon av Monobank 9. november. Du kan melde deg på her.

Her finner du kommende arrangementer i bank og finans. Her finner du alle arrangementer.

Har du spørsmål eller vil ha mer informasjon er det bare å ringe oss på 03023, eller ta kontakt med Spare- og investeringscoach, Stian.

Jeg ønsker deg en fortsatt fin uke!

/Mikael

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer