Aksjesparing uten avgifter og uten skatt!

For godt til å være sant? Ja det høres sånn ut, men fra og med i dag er det faktisk mulig. Vi er utrolig stolte av å kunne presentere dette! Nyheten heter Investeringskonto ZERO!

Nordnets nye Investeringskonto Zero gjør at du slipper å bli beskattet for løpende gevinster på aksjer og fond, og det uten noen ekstra kostnader eller gebyrer. Zero står selvfølgelig for for null skatt på gevinst, null faste kostnader, og null jobb med selvangivelsen.

Gjennom Investeringskonto Zero kan du handle aksjer og fond uten at gevinster eller utbytter beskattes. Beskatning skjer først når pengene en gang i fremtiden tas ut. Dette øker din forventede avkastning, siden du også kan reinvestere pengene du normalt ville betalt i skatt. Dette er en fantastisk nyhet for alle som sparer i aksjer og fond. Utsatt skatt er kanskje den skattefordelen som merkes best i privatinvestorers lommebok, og renters rente er som kjent, i følge Einstein, en av de sterkest kreftene i universet.

Det er ingen kostnader for å opprette kontoen, ingen kostnader for å sette inn eller ta ut penger og ingen kostnader for administrasjon. Over 450 fond er gratis å handle, og for aksjer gjelder Nordnets standard priser, herunder også Mini-kurtasje, som er Norges billigste. Med Investeringskonto Zero kan du nå kan justere porteføljen din uten å tenke på skatten. I det siste har mange småsparere sittet gjennom børsnedturen fordi de ikke ville realisere gevinster og dermed betale skatt. Med Investeringskonto Zero kunne de flyttet penger fra aksjer til bankkonto, mellom ulike aksjer og fond, uten å tenke på skatt.

Denne typen investeringskontoer har i prinsippet eksistert lenge, under navn som fondskonto, unit link og investeringskonto. Problemet har vært at kundene er blitt belastet med gebyrer som har gjort produktene mindre interessante. Gammelbankene har rett og slett ødelagt produktet med unødige gebyrer og kostnader. Nordnet setter kunden i høysetet, og går derfor i bresjen ved fjerne gebyrene. I 2007 var Nordnet først ute med å åpne for handel med enkeltaksjer i slike produkter. Til nå har alle slike kontoer påført kunden ekstra gebyrer. Nå er vi først ute igjen med å fjerne alle ekstragebyrer.

Skatten er ikke den eneste fordelen med Investeringskonto Zero. Til nå har rapportering av aksje- og fondsgevinster og tap på selvangivelsen vært komplisert. Beregningen påvirkes av hvor lenge aksjer har vært eid, av skjermingsfradrag, utbytte, aksjesplitter og -spleiser. I Nordnet ser vi at denne hverdagen blir så kompleks for mange at de gir opp sin aksje- og fondssparing. Med Investeringskonto Zero håndterer Nordnet alt. Det eneste du får er en årsoppgave. Enklere blir det ikke!

Vi har sagt det lenge; gammelbankens avgifter og gebyrer spiser av sparepengene dine. Det samme gjør skatten fra myndighetene. Nå kan du befri sparepengene dine, og slippe både skatt og avgifter. Investeringskonto Zero er et perfekt eksempel på hva vi mener når vi sier UNBANK YOURSELF!

Les mer om Investeringskonto Zero her.

Hilsen / Anders

Anders Skar
Anders Skar
Norgesjef Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer