Gå til hovedinnhold

Aksjer – Hva skjer i markedet?

Jeg publiserte tidligere i dag et innlegg om makrobildet kalt “Makro – Hva skjer i markedet?” som tok for seg situasjonen i sentrale råvarer, energipriser, renter og aksjeindekser. Som en videreføring av dette ser jeg her på en del enkeltaksjer på Oslo Børs, samt noen smakebiter fra det amerikanske markedet.

Kommentarene i denne videoen er av en kortsiktig karakter, og er ment for de som er aktive i markedet. For langsiktige sparere og investorer anbefaler jeg å holde seg til makrokommentaren samt mitt innlegg fra i går kalt “Lunken økonomi – hett aksjemarked“.

Om du ikke får videoen til å spille av bruk denne linken til youtube.

Glem heller ikke å få med deg “Den store ETF-guiden“. Det fins enormt mange spennende børsnoterte fond å investere i, og i denne guiden går jeg gjennom en del.

_________________________________

Spørsmål eller kommentarer mottas med takk. Kommenter gjerne under artikkelen, eller send meg melding på Twitter.

PS: Mine innlegg er ment å gi informasjon og innsikt, og er ikke å tolke som en direkte kjøps- eller salgsanbefaling. Posisjoner man tar i markedet må tilpasses den enkelte type investor/sparer. Les gjerne også Sparevettreglene og Investorvettreglene for mine anbefalinger på investoradferd.

For alle mine innlegg og kommentarer, følg meg på Twitter: @KarlNordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer