Gå til hovedinnhold
Nettleseren du benytter deg av, støttes ikke lenger av Nordnet. Klikk her for å se hvilke nettlesere vi støtter og anbefaler at du bruker.

6 Shareville-medlemmer du bør se opp for

La deg inspirere av de beste. Shareville er et sosialt nettverk for investorer der du kan møte likesinnede, se andres porteføljer og følge eksperter når de handler.

Denne listen er basert på de mest populære medlemmene med 2 stjerner eller flere (av tre mulige) med høy aktivitet (mer enn 5 handler per uke). Shareville-medlemmer får stjerner basert på hvor høy risikojustert avkastning de har i porteføljen sin. Listen er hentet ut 11. april 2018.

Occi

Med 419 følgere er Occi fra Ski en av de mest populære medlemmene med høy handelsfrekvens. Han er også belønnet med 3 stjerner, hvilket tilsier at han er blant de beste 10 % på Shareville med tanke på risikojustert avkastning. En stor del av hans portefølje består av kontanter, noe som ikke er uvanlig for en som gjør flere handler i uken etter den siste tidens børsuro.

Larsmkn

Lars er en av to med positiv avkastning på denne listen. Med en stor portefølje bestående av en rekke bioteknologiselskaper har han hatt en avkastning på 21,40 % det siste året. Lars er kreftforsker og er en aktivt Shareville-deltaker. Hvis du er interessert i investeringer i helsesektoren deltar han i mange spennende diskusjoner her på plattformen. Han er også en av mange bloggere på Nordnetbloggen.no, så kanskje du allerede har lest noen av hans tidligere innlegg? Hvis ikke så kan du lese alle hans innlegg her.

Bridgewater

Med en overvekt av teknologiaksjer har Bridgewater hatt en sterk avkastning på sin Aksje- og fondskonto det siste året (44,89 %), de siste tre månedene er derimot utviklingen negativ (-18,78 %). I skrivende stund er de tre største postene Tesla, NVIDIA Corporation og Netflix. Også Facebook og Goolgle utgjør en del av porteføljen.

Selters

91 Shareville-medlemmer følger Selters fra Trondheim. Han eier primært fond og ETFer, men har oppnådd et høyt aktivtetsnivå. Handel i fond er kurtasjefritt og gir god diversifisering. Selters har en utvikling på – 7,45 de siste tre månedene, mens han har hatt 88,32 % avkastning de siste 5 årene.

Cruising2

Cruising 2 fra Kristiansand har 88 følgere og har en avkastning på 95,59 % de siste 6 månedene. Han gjør flere handler i uken og har nå halvparten av porteføljen sin eksponert i bioteknologi. Den andre halvparten er spredt over flere bransjer og en andel kontanter.

Rexrex

Med avkastning på 107 % de siste tre månedene har de 68 følgerne til Rexrex virkelig fått valuta for pengene. Rexrex har en stor portefølje med ca 70 selskap. Den aller største eierposten er i Attana hvor han har daglige transaksjoner.

Shareville er et bra sted for deg som vil ha inspirasjon og som ønsker å følge andre i et samfunn hvor aksjer og investeringer står i fokus. Men husk at det er du selv som står ansvarlig for dine egne investeringsvalg. Lykke til!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer