Gå til hovedinnhold

Favoritter på Nordnetbloggen :)

Formålet med alt innholdet vi lager er å dele kunnskap og inspirasjon med våre kunder. Forhåpentligvis kan det hjelpe oss alle til å gjøre enda bedre investeringer i fremtiden. Her har vi samlet noen av favorittene i 2020, som du kan nyte i julen. Det er både foredrag, blogginnlegg, intervjuer og podcaster.

Nordnetbloggen

Det har kommet til svært mange nye investorer i løpet av børsåret 2020. Det er derfor ikke overraskende at Børsskolen med mange av de opplærende innleggene som ligger der, troner øverst på listen over de mest leste på Nordnetbloggen i 2020. Blant de mest leste innleggende finner du «hva er en emisjon» og, «hvordan bruke nøkkeltall i aksjeanalyse».

Et annet innlegg som troner høyt på listen er oppdateringen vår investeringsøkonom, Mads Johannesen skrev på sensommeren. «Finnes det aksjer som fortsatt er billige på Oslo Børs?».

#pengepodden

Vi vil også benytte anledningen til å takke mange av de flotte personene som har gjestet #pengepodden i løpet av 2020. Deriblant Hans Thrane Nielsen fra Storebrand, som i slutten av mars uttalte i podden at Oslo Børs var billig. Dette var perioden hvor fallet på Oslo Børs bunnet ut, etter at Covid-frykten hadde truffet markedet.

En annen populær episode og gjest for året var med Arne Magnus Ulland (Stockles). Han gjestet studio for å prate om utbytteaksjer og utbyttestrategier. Episoden er svært populær og er spilt av over 22 000 ganger.

Vi må heller ikke glemme episoden med supersparer «pengesnakk-Lise» som forteller om hvilke grep man kan gjøre for å øke spareraten betydelig. Dette er en episode vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger på, og det ser ut til at mange har engasjerte seg for FIRE-bevegelsen.

Video

Utbytteaksjer

Interessen for utbytteaksjer har vokst voldsomt de siste årene, og vi ser at stadig flere leser seg opp på hva slike investeringer går ut på. Investeringsøkonomen vår har i flere omganger tatt for seg hva utbytteaksjer er, og litt om fordelene og ulempene med utbyttestrategier. En av de mest populære filmene er denne opplæringsvideoen

Markedspuls fra 12. mars

Markedspuls-konseptet har også fått en god del følgere, etter at det ble lansert i en ny drakt ved inngangen til året. Sendingene ledes fremdeles av vår investeringsøkonom, men nå har han også fått med seg vår aksjeanalytiker, Roger Berntsen i studio. Vår spareøkonom, Bjørn Erik Sættem, stiller også opp ved behov, og han deltok på sendingen de hadde 12. mars, dagen da Norge gikk i lockdown. På dette tidspunktet visste vi nok ikke hva vi hadde i vente. Dette er blant de mest sette Markedspuls-episodene.

Riktig god jul og godt nytt år!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer