7 favoritter på Nordnetbloggen :)

Vårt formål med alt innholdet vi lager er å dele kunnskap og inspirasjon med våre kunder. Forhåpentligvis kan det hjelpe oss alle til å gjøre enda bedre investeringer i fremtiden. I løpet av 2019 har vi hatt besøk av utrolig mange dyktige gjester i vårt studio her i Akersgata. De har bidratt i både podcaster og livesendinger.

Vi har samlet noen av favorittene i 2019, som du kan nyte i julen. Det er både foredrag, blogginnlegg, intervjuer og podcaster. Dette er både en kombinasjon av nytt og gammelt innhold som vi har fått gode tilbakemeldinger på i løpet av året som har gått.

Intervju & Foredrag

Jan Petter Sissener om Canopus, Tesla, Norwegian og Europris

Finansnestor Jan Petter Sissener bidro med et engasjerende foredrag på Nordnet Investorkveld i Oslo tidligere i høst. Der gikk han gjennom noen av hans aksjefavoritter, deriblant Storebrand og Europris. Han kommenterte også utviklingen i Norwegian, som fondet Sissener Canopus har hatt posisjoner i. Sjekk ut foredraget her:

NEL Hydrogen om fremtiden for hydrogenmarkedet

Bjørn Simones i Nel, gjestet scenen under Nordnet Investorkveld. Du får høre mer om hvordan utviklingen i hydrogenmarkedet utspiller seg, og hvordan Nel jobber for å kapre markedsandeler. Du får også høre mer om Nel sine største utfordringer og muligheter i tiden som kommer.

Du er din egen verste fiende – Peter Warren

Peter Warren holdt et utrolig bra foredrag under Nordnet Live i 2017. Vi ser at dette innlegget fortsatt fenger, og det med god grunn. Peter er en veldig dyktig foredragsholder, og forklarer her ulike sider ved investorpsykologi, og hvilke klassiske feller du må unngå å gå i som nybegynner i aksjemarkedet.

#pengepodden

Slik investerer våre eksperter

Mads, Roger og Bjørn Erik er på plass i studio. Trekløveret går gjennom sine private aksje- og fondsporteføljer som vises på Shareville og forteller hvordan avkastningen har vært hittil i år. Du får blant annet vite mer om investeringsstrategiene de ulike følger. Mads har en aktiv trendbasert strategi med mål om å slå Oslo Børs, Roger er en langsiktig verdiorientert investor, mens Bjørn Erik er en langsiktig fondssparer med målsetting om å slå verdensindeksen.

Slik investerer du i en tid med lave renter

Vi har de laveste rentene internasjonalt på 5000 år, USA-børsen snuser på all time high, og eiendom er også rekordhøyt priset i mange land. Hvor skal du som sparere og investorer plassere pengene dine i dagens lavrenteklima? Finn ut hva økonomene mener.

Blogginnlegg

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer