Gå til hovedinnhold

2017 – grafisk sett

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Nok et begivenhetsrikt år i finansmarkedet er i ferd med å ebbe ut. Vi har bladd i arkivet og serverer i dag en julemeny med uhøytidelige grafiske skråblikk på noe av det som har preget 2017.

Tallmessig kan året enkelt oppsummeres med følgende numeriske rekke : 1, 5, 10, 60, 800, 8000 og 20.000, der stikkordene er NIBOR,  Brann, kronen, Brent, OSEBX, SPU og Bitcoin. I dagens grafpakke sveiper vi ellers annet innom sykkel-VM, Bergen Group, Kim Jong-un, Rune Bjerke, Manchester City og Norwegian Wood. Noe for enhver smak, med andre ord.

Vi ønsker våre trofaste lesere, kunder og forbindelser en strålende jul og de beste ønsker for et nytt spennende finansår.

SE HOLBERGGRAFENE

Holberg Fondene
Holberg FondenePartner
Fondsforvalter

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer