Norges største utvalg av aksjer og fond

Bli kunde på 3 minutter

Handle fra 1 kr i minimum en måned

Som ny kunde handler du aksjer fra 1 kr i minimum en måned. Etter dette handler du fra 29 kr i hele Norden. Superlånet gir deg markedets laveste rente fra 0,99 %. Invester i Norges første avgiftsfrie indeksfond Superfondet.

Finn de beste investeringene

Bruk det sosiale nettverket vårt Shareville og se titusener av ekte investorers porteføljer. Du kan også melde deg på noen av våre mange kostnadsfrie nettkurs og -møter. Vil du investere i fond kan du bruke Fondsrådgiveren og få forslag til skreddersydde fondsporteføljer.

Få oversikt over markedet

Nordnetbloggenlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu kan du lese daglige oppdateringer fra forskjellige finansbloggere. Du kan også følge #pengepodden, en podcast om spørsmål som påvirker lommeboken din. Med Markedspuls får du oversikt over hva som har rørt seg i markedet den siste tiden.

Dette sier noen av våre 700 000 kunder:

Angelica Alm

▲5,4%

(avkastning 3 mnd)

OMXS30
▲1,8%

(3 mnd)

"Nordnet kombinerer en enkel og oversiktlig plattform med en ydmyk kundeservice som alltid gir meg gode svar på spørsmålene mine".

Sandra Lindkvist

▲8,6%

(avkastning 3 mnd)

OMXS30
▲1,8%

(3 mnd)

”Jeg vil at det skal være enkelt, ryddig og lett tilgjengelig å spare. Hos Nordnet får jeg alt dette til noen av markedets laveste priser".

Jacob Henriksson

▲10,3%

(avkastning 3 mnd)

OMXS30
▲1,8%

(3 mnd)

”Shareville er, for oss vanlige sparere, det samme som investeringsbanker er for milliardærer. Masse informasjon – og det er gratis!”.

Svar på ofte stilte spørsmål:

Koster det noe å bli kunde hos Nordnet?


Nei, det er helt kostnadsfritt å bli kunde hos oss. Vi har heller ingen kontoavgifter.

Hvordan kan jeg vite hva jeg skal kjøpe?


Hvis du er usikker på hva du skal kjøpe, kan du bruke flere av de smarte digitale løsningene våre. For eksempel Fondsrådgiveren og Sharevillelenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. Svarer du på spørsmålene i Investeringsguiden får du opp forslag til en fondsportefølje som passer risikoprofilen og tidshorisonten din.

Med det sosiale nettverket Shareville kan du enkelt se hvordan andre ekte investorer handler for å få best avkasning.

Er ikke aksjesparing risikofylt?


Børsen kan svinge raskt opp og ned, og du kan tape penger som du investerer på børsen. Over lengre tid har det allikevel, historisik sett, vært mye lønsommere å investere på børsen enn å ha pengene på en bankkonto.

Et tips er å begynne smått og spare litt hver måned og dermed spre risikoen over tid.

Hva er Shareville?


Shareville, som eies av Nordnet, er Nordens største sosiale nettverk for sparing og investering. Over 80 000 nordiske investorer deler porteføljene sine via nettverket. De fleste medlemmene er anonyme og bruker et alias, men du kan selvfølgelig bruke navnet ditt hvis du vil.

Kontoverdien din vises aldri for andre medlemmer på Shareville. Det er kun beholdningen og den prosentvise utviklingen i porteføljen som vises for andre. Du får varsler når de du følger gjør forandringer i porteføljen sin eller noen kommenterer et verdipapir du følger.

Koster Shareville noe?


Nei, det er helt gratis å aktivere og bruke Shareville.

Hva gjør jeg nå?

Registrer deg med BankID

Signer avtalen

Start investeringen

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.