Opp

Belåning på aksjesparekonto

Få økt avkastning over tid med belåning

Belåning på aksjesparekontoen din kan være et kraftig verktøy for å øke avkastning over tid. Du kan få belåning på aksjesparekontoen din ved at du pantsetter kontoen og får en tilhørende kredittkonto. Hvor stort lån du kan få avgjøres av kredittgrense du har fått innvilget og belåningsverdi på verdipapirene du har på aksjesparekontoen din.

Belåning på aksjesparekonto

  • Lån med sikkerhet i verdipapirene dine
  • Rente fra 1,69 %
  • Effektivt verktøy for å øke avkastningen over tid


Søk om belåning på Aksjesparekonto

Rente fra 1,69 %

Har du aktivert Superlånet får du rente fra 1,69 % på kredittkontoen som tilhører aksjesparekontoen din. Verdipapirlån kan gi deg muligheter og fleksibilitet til å handle raskt. Du kan låne penger med verdipapir som aksjer, fond eller lignende. Renten settes basert på hvor god risikospredning du har i porteføljen og hvor mye av belåningsverdien du bruker.

Rosa sparegris

En krone her, og en krone der..

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.