Opp

SEB

Lang forvalterhistorie

SEB er et av nord-europas største finanskonsern og har en lang historie med forvaltning for private og institusjonelle kunder. SEB startet opp for over 150 år siden og er i dag en av Nordens største kapitalforvaltere med ca. 1100 milliarder kroner under forvaltning for sine kunder. SEB har et bredt tilbud av fond innenfor de fleste kategorier og kan tilby ledende produkter innenfor både aksje-, kombinasjons- og rentefond. Deres kunder er alt fra småsparere til noen av Nordens største konsern.

SEB har en lang historie i Norge og finansierte blant annet oppstarten av Norsk Hydro i 1905. SEB har ca. 200 fond i sitt fondssortiment og tilbyr gjennom Nordnet sin handelsplattform et utvalg av disse fondene.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.