Opp

J.P. Morgan Asset Management

Litt om J.P. Morgan Asset Management

J.P.Morgan har en lang historie med å betjene norske kunder da de åpnet sitt første norske kontor i 1973. Som en ledende leverandør av finansielle tjenester i Oslo, kan de tilby kundene deres produkter på tvers av Asset Management og Corporate and Investment Bank.

J.P. Morgan har operert i Europa i nesten 200 år, og har en sofistikert lokal tilstedeværelse i markedet i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA). Innenfor regionen har J.P. Morgan en enestående kundebase for hele spekteret av finansielle tjenester og produkter. Det regionale hovedkontoret i London er supplert med et sterkt regionalt fotavtrykk, med kontorer i alle finansielle senter.

Gjennom JPMorgan Chase Foundation, gjør de filantropiske investeringer i byene de har kontorer, og gjennom EMEA fokuserer selskapets investeringer og oppmerksomhet på tre pilarer:

  • Economic Development
  • Financial Empowerment
  • Workforce Readiness

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.