Opp

HSBC Global Investment Funds

Hong Kong Shanghai Banking Corporation

HSBC er en forkortelse av Hong Kong Shanghai Banking Corporation og er en av verdens største banker. Virksomhetens grunnlag ble lagt i år 1865 for å finansiere den økende handelen mellom Kina, India og Europa.

Som en av verdens største finansielle organisasjoner har HSBC nærmere 285 000 ansatte spredt over 82 land rundt i verden. Banken har ca. 10 000 kontorer og hovedkontoret ligger i London. Aksjen er notert på børsene i London, New York, Paris og Bermuda og har nærmere 200.000 ulike eiere. HSBC tilbyr et heldekkende utvalg av finansielle tjenester og har delt virksomheten inn etter ulike kundegrupper: Personal Financial Services; Commercial Banking; Corporate, Investment Banking and Markets; Private Banking; og Other activities.HSBC Investments tilhører enheten Corporate, Investment Banking and Markets. HSBC Investments forvalter ca. 336 milliarder US-dollar. Deres produkter forvaltes lokalt av dedikerte forvalterteam over hele verden.

Deres hovedsenter for forvaltning finnes i London, New York, Paris og Hong Kong.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.