Opp

Franklin Templeton Investments

Litt om Franklin Templeton

Franklin Templeton Investments er listet på børsene i New York, San Francisco og London gjennom sitt holding selskap Franklin Resources Inc. Franklin Templeton Investments har 57 kontorer med mer en 8.000 ansatte over hele verden. De er en av verdens ledende innenfor områdene kapital forvaltning og investerings tjenester, med mer en 17 millioner kunder over hele verden.

Gruppens historie startet i USA tidlig på 40-tallet som grunnlegger av en av fire investerings forvaltere, alle spesialisert innen forvaltning av aksjefond. Ved å dele sin kunnskap om de internasjonale finans markedene, tilby selskapet et bredt spekter av produkter i den hensikt å tilfredsstille alle investerings behov.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.