Opp

Fidelity International

Litt om Fidelity International

Fidelity International Limited startet for nesten 40 år siden og har sin virksomhet på markeder utenfor USA. Fidelity International og datterselskapene forvalter nå over 200 milliarder dollar for millioner av investorer i hele verden – alt fra store institusjoner til privatpersoner.

Fidelity Internationals forvaltningsvirksomhet styres fra London, Paris, Frankfurt, Tokyo, Hongkong, Mumbai, Seoul, Singapore, Sydney og Taipei. En global tilstedeværelse sikrer at de virkelig lykkes i å forstå de selskapene og de økonomiske, politiske og sosiale miljøene i alle regioner der Fidelity International virker. Den lokale forankringen kompletteres med en global plasseringsfilosofi og globale kommunikasjonssystem.Det som først og fremst kjennetegner Fidelity Internationals forvaltningsstrategi er grundige analyser av de selskapene som de plasserer i. Fidelity International har et av verdens største interne analyseteam som utfører dybdeanalyser i jakten på de beste mulighetene i henhold til en utprøvd metode for aksjeutvelgelse. For kundene innebærer dette en solid plassering basert på en grundig analyse og tryggheten i å samarbeide med et av verdens ledende fondsselskap.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.