Opp

BlackRock

Litt om BlackRock

BlackRock er en av de fremste leverandører av global investeringsforvaltning, risikostyring og rådgivningstjenester til kunder verden over. BlackRock og Merrill Lynch Investment Managers (MLIM) fusjonerte 29. september 2006 og skapte dermed et av verdens største kapitalforvaltningsselskaper med en forvaltningskapital på over 1,1 billion USD og med over 4500 ansatte.

Denne globale aktøren innen kapitalforvaltning forener arven fra BlackRock hvor hovedtyngden er institusjonelle amerikanske rentebærende fond med MLIM’s prisbelønte forvaltning av globale aksjefond rettet mot retailmarkedet. Firmaet tilbyr nå et fullt spekter av produkter innen aktivaklassene aksjer, renter, cash management og alternative investeringer med sterk representasjon både i retail og institusjonelle kanaler.I handelstjenesten vises BlackRocks fond som Merrill Lynch Investment Managers.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.